Audi Logo

Q4 Sportback e‐tron

 
 

Maksimalna električna energija do

220

kW 1,2

Ukupan moment električnog motora 664 Nm

Ubrzanje od 0–100 km/h

6.2

Sec.

Domet (WLTP) do

542

km

 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi Q4 Sportback e-tron u interaktivnom 3D prikazu.

Iskoristite prednosti beneficija i subvencija

Impresivna pojava

Sportski dizajn Audi Q4 Sportback e-tron oblikuje budućnost elektromobilnosti na zadivljujuć i karakterističan način. Fokusirani prednji deo vozila i snažan zadnji deo ostavljaju utisak napetosti, dok silueta, koja se suptilno i dinamično naginje ka zadnjem delu, ima efekat naelektrisanja.

Prostran i prilagodljiv

Audi Q4 Sportback e-tron je pravi svestrani, porodični automobil sa sjajnim opcijama za odlaganje vaših stvari i pretincem za rukavice obezbeđuje 24,8 litara zapremine. Prtljažnik Audija Q4 Sportback e-tron je zapremine od 520 litara. Uz oborena zadnja sedišta, kapacitet raste na 1.490 litara.

Potpuno nov doživljaj zvuka

Opciono, Sonos Premium audio sistem¹³ dostupan je za vaš Audi Q4 e-tron. Deset zvučnika visokih performansi, uključujući centralni zvučnik i bas garantuju impresivan muzički doživljaj. Iskusite briljantnu reprodukciju visoko i niskotonaca zaokruženih moćnim basom.

Napomena: Slika je iz modela Audi Q4 e-tron¹⁴.

Dopunite bateriju kod kuće i tokom putovanja

Zahvaljujući kompletnoj ponudi opcija za punjenje i inteligentnim rešenjima u kućnoj varijanti i na putovanju, uživajte u električnoj vožnji, bez potrebe za kompromisima.

Dopuna od 10% do 80% za približno.

29

Min.³

uz maksimalnu snagu DC punjenja do 135 kW³,¹⁵

Kapacitet baterije (neto) do

76.6

kWh²

Maksimalna snaga DC punjenja

135

kW³,¹⁵

 

Dinamičnost skrojena po meri

Zahvaljujući Audi drive select¹³, željene karakteristike vozila mogu se izabrati u pet različitih režima. Od efikasnog do dinamičnog. Progresivno upravljanje¹³ zavisi od ugla upravljanja i sistema asistencije pri upravljanju.

Funkcije na zahtev

Sa funkcijama na zahtev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

 

Audi Q4 e-tron

Kombinovana potrošnja struje4: 16,9–22,2 kWh/100 km (WLTP)

CO₂ emisija (kombinovano4) u g/km: 0

Informacije o potrošnji goriva/električne energije i emisije CO₂ prema dometima zavise od izabrane opreme vozila. Za vozilo su dostupne samo vrednosti potrošnje i emisije prema WLTP-u, a ne prema NEDC-u.