Audi Logo

Q4

Zatvoriti filter

Cena

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

2 Automobili

Q4 e-tron

od 63.480,00 €

Q4 e-tron
Potrošnja energije kombinovano:
16,43-16,99 kWh/100 km

Q4 Sportback e-tron

od 65.048,00 €

Q4 Sportback e-tron
Potrošnja energije kombinovano:
16,01-16,53 kWh/100 km

Audi Q4 e-tron: Elektrifikovane performanse

Doživite vrhunsko zadovoljstvo u vožnji uz Audi Q4 e-tron i uživajte u savršenoj kombinaciji luksuza i performansi

Luksuzan

Moćan

Inovativan

Baterija

Audi Q4 e-tron impresionira impresivnim kapacitetom baterije od 76,6 kWh (neto) i dometom do 542 km, mereno prema zahtevnom WLTP standardu. Sa svojim moćnim elektromotorima i legendarnim quattro pogonom na svim točkovima, Q4 e-tron donosi neverovatno iskustvo u vožnji.

Ovo vozilo je opremljeno najsavremenijim tehnologijama kao što su Audi virtuelni kokpit, MMI navigacija plus i opcioni head-up displej. Funkcija AR (augmented reality) predstavlja jedinstven način da se vozaču prenesu važne informacije na intuitivan i praktičan način. Ništa ne sme da stoji na putu jedinstvenom iskustvu u vožnji.

Nosivost

Audi Q4 e-tron ne samo da poseduje impresivnu sposobnost brzog punjenja do 135 kW, već se može dopuniti 10 do 80 % a za nekih 30 minuta. Vozilo je takođe izuzetno fleksibilno kada je izbor opcija punjenja u pitanju.

Zahvaljujući Audi Charging usluzi, dostupnoj širom Evrope, vozači imaju pristup preko 500.000 javnih punjača, koje se mogu lako potražiti i aktivirati pomoću aplikacije myAudi. Na raspolaganju su različite tarife koje se individualno prilagođavaju potrebama vozača. Usluga donosi i mogućnost naplate za punjenje na brzim punjačima i transparentno upravljanje troškovima.

Modeli Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron dostupan je u dve različite varijante. Oba modela se zasnivaju na istom dizajnu i nude kapacitet baterije od 76,6 kWh (neto). Međutim, maksimalni domet se razlikuje i iznosi do 528 km za Audi Q4 e-tron i do 542 km za Audi Q4 Sportback e-tron prema WLTP standardu.

Glavna razlika između dva modela je u dizajnu: Audi Q4 e-tron ima tradicionalni SUV dizajn koji je opremljen brojnim novim funkcijama. Jedna od njih je i dinamično osvetljenje zadnjeg dela ili višebojni ambijentalni paket plus za osvetljenje u kabini.

Sa druge strane, Audi Q4 Sportback e-tron odlikuje sportski dizajn kupea sa nagibom prema zadnjem delu vozila. Karakter je posebno naglašen difuzorom na braniku i horizontalnom rešetkom i osvetljenim e-tron logotipom.

Sve u svemu, oba modela nude najsavremenije, potpuno električno iskustvo u vožnji uz izvanredne performanse i napredne tehnologije.

Audi Q4 e-tron

Dinamičan i sportski – Audi Q4 e-tron predstavlja otelotvorenje ovih atributa kao nijedno drugo vozilo. Počevši od karakterističnog prednjeg kraja i snažno izražene linije ramena, koja ističe sportski dizajn, do tečne linije krova koja ističe eleganciju.

Pregled najvažnijih tehničkih informacija:

SpecifikacijeVrednost
Kapacitet baterije76,6 kWh
Električna (vršna) snaga220 kW
Obrtni moment, ukupno460 Nm
Maksimalan domet (WLTP)Do 528 km
Maksimalna snaga DC punjenjaDo 135 kW
Ubrzanje 0-100 km/h6,2 sekunde

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron deli mnoge svoje funkcije sa Audi Q4 e-tronom, kao što su kapacitet baterije, dugačak domet i mogućnost brzog punjenja. Međutim, verovatno najveća razlika leži u dizajnu: Q4 Sportback e-tron je sportska, elegantnija, kupe verzija. Specifična linija krova i dinamične linije čine ga pravim praznikom za oči.

Pregled najvažnijih tehničkih informacija:

SpecifikacijeVrednost
Kapacitet baterije76,6 kWh
Električna (vršna) snaga220 kW
Obrtni moment, ukupno460 Nm
Maksimalan domet (WLTP)Do 542 km
Maksimalna snaga DC punjenjaDo 135 kW
Ubrzanje 0-100 km/h6,2 sekunde
Tip pogonaElektromotor sa pogonom na sve točkove

Pregled posebnih karakteristika

Vozača i putnike u prostranoj unutrašnjosti dočekuje komfor na najvišem nivou. Bezbednosna oprema uključuje napredni sistem asistencije koji brine u navođenju trake i kontroli rastojanja. Pored toga, inovativni head-up displej tokom vožnje projektuje najvažnije informacije direktno u vozačevo vidno polje.

Dve napredne bezbednosne AR funkcije kojima Audi Q4 e-tron impresionira su Audi pre sense i lane departure warning.

Audi funkcija za upozorenje na napuštanje trake - pre sense i lane departure warning

Audi pre sense sistem koristi veliki broj senzora u vozilu za otkrivanje i aktivno izbegavanje mogućeg od sudara. Ako sistem otkrije takvu opasnost, vozač će biti obavešten upozorenjem ili će se, u nekim slučajevima, aktivirati automatsko kočenje kako bi se umanjili ili potpuno izbegli efekti mogućeg sudara.

Upozorenje o napuštanju trake upozorava vozača da nenamerno napušta obeleženu traku. Sistem detektuje oznake na putu i daje glasan ili vizuelni signal koji vas podseća da ostanete u pravoj traci.

Kombinacija sistema Audi pre Sense i Lane Departure Warning donose dodatnu sigurnost i podršku na putu. Korišćenjem tehnologije moćnih senzora i naprednih algoritama, funkcije pomažu u prevenciji nezgoda i omogućavaju bezbedno iskustvo u vožnji.

Kada je reč o održivosti, Audi Q4 e-tron modeli takođe predstavljaju pravi primer: potpuno električni pogon garantuje vožnju bez emisije CO2.

Sonos premium ozvučenje, dvokraki sportski upravljač & Co.

Opciono, Sonos Premium audio sistem dostupan je za vaš Audi Q4 e-tron. Deset zvučnika visokih performansi, uključujući centralni zvučnik i bas garantuju impresivan muzički doživljaj. Iskusite briljantnu reprodukciju visoko i niskotonaca zaokruženih moćnim basom.

Uz funkcije na zahtev (On Demand), kasnije možete dodati brojne opcije i posebne funkcije. Velika prednost je što se sve može kupiti i aktivirati preko myAudi aplikacije bez posete servisu. Za modele Audi Q4 e-tron, dostupni su Audi Smartphone Interface, MMI Navigation Plus i MMI Touch, Audi Virtual Cockpit Plus, Adaptive Cruise Assistant i komforni 2-zonski automatski klima uređaj.

Dizajn upravljača u modelima Audi Q4 e-tron i Q4 Sportback e-tron definicija su vizionarske i sportske harizmatičnosti. Dizajn sa duplim kracima predstavlja novu generaciju i naglašen je pozadinskim osvetljenjem površina osetljivih na dodir u crnim displejima na gornjim kracima. Lagane neravnine i povratne informacije obezbeđuju udobnost pri korišćenju.

Na raspolaganju su vam i upravljači različitog dizajna, uključujući i verzije sa rotacionim prekidačima na upravljaču i grejačem oboda upravljača. Multifunkcionalni tasteri na sportskoj verziji sa duplim kracima i komande na dodir olakšavaju korišćenje infotainment funkcija, dok polugice menjača omogućavaju lako prebacivanje između režima vožnje i rekuperacije. Sve u svemu, upravljač ističe progresivni karakter Audi Q4 e-tron u smislu izgleda, funkcije i osećaja.

Audi Q4 e-tron modeli ne donose samo izvanrednu tehnologiju: korisnik ima mogućnost da prilagodi potpis LED dnevnih svetala i tako svom vozilu da lični pečat. Dnevna svetla se sastoje od jedanaest elemenata koji svetle u različitim kombinacijama, stvarajući jedinstvene potpise. Zahvaljujući MMI operativnom sistemu, možete birati između četiri različita potpisa i uživati u vizuelnom efektu direktno na ekranu. Otkrijte ovu inovativnu funkciju i učinite da vaš Audi Q4 e-tron model privuče poglede na svakom putovanju.