Audi Logo
 
 

Maksimalna električna energija do

220

kW 1,2

Ubrzanje od 0–100 km/h

6.2

Sec.

Domet (WLTP) do

528

km

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi Q4 g-tron u interaktivnom 3D prikazu.

 

Iskoristite prednosti beneficija i subvencija

Potpuno nov doživljaj zvuka

Opciono, Sonos Premium audio sistem¹² dostupan je za vaš Audi Q4 e-tron. Deset zvučnika visokih performansi, uključujući centralni zvučnik i bas garantuju impresivan muzički doživljaj. Iskusite briljantnu reprodukciju visoko i niskotonaca zaokruženih moćnim basom.

Uvek ima mesta

Audi Q4 e-tron je pravi svestrani, porodični automobil sa sjajnim opcijama za odlaganje vaših stvari i pretincem za rukavice obezbeđuje 24,8 litara zapremine. Prtljažnik Audija Q4 e-tron je zapremine od 520 litara. Uz oborena zadnja sedišta, kapacitet raste na 1.490 litara. Iako je položaj sedenja u drugom redu skoro sedam centimetara viši nego u prednjem delu, i dalje ima više nego dovoljno prostora za glavu i kolena.

Dopunite bateriju kod kuće i tokom putovanja

Zahvaljujući kompletnoj ponudi opcija za punjenje i inteligentnim rešenjima u kućnoj varijanti i na putovanju, uživajte u električnoj vožnji, bez potrebe za kompromisima.

 
 

Dopuna od 10% do 80% za približno.

29

Min.3

uz maksimalnu snagu DC punjenja do 135 kW³,¹³

Kapacitet baterije (neto) do

76.6

kWh²

Maksimalna snaga DC punjenja

135

kW³,¹³

 

Fascinantno futuristički

Prepoznatljivi dizajn Audi Q4 e-tron oblikuje elektromobilnost budućnosti na karakterističan način. Zapet kao puška: fokusirani prednji deo vozila i snažni zadnji deo. Elektrifikovan: naglašena bočna silueta i linija krova koja kao da lebdi.

Sve za još veću dinamičnost

Zahvaljujući Audi drive select¹², željene karakteristike vozila mogu se izabrati u pet različitih režima. Od efikasnog do dinamičnog. Progresivno upravljanje¹² zavisi od ugla upravljanja i sistema asistencije pri upravljanju.

Audi Q4 Sportback e-tron

Potrošnja energije (kombinovano)4 u kWh/100 km: 16.6–22.2;

CO₂ emisija (kombinovano4) u g/km: 0

Informacije o potrošnji goriva/električne energije i emisije CO₂ prema dometima zavise od izabrane opreme vozila. Za vozilo su dostupne samo vrednosti potrošnje i emisije prema WLTP-u, a ne prema NEDC-u.