Audi Logo

Punjenje kod kuće

Jednostavno punite svoj električni automobil ili plug-in hibrid kod kuće. To je najbolje uraditi noću, kada se automobil ne koristi i kada je najviše viška energije. Ujutru uđite u napunjeno vozilo i uživajte u vožnji. Sa e-tron sistemom za punjenje, Audi nudi moćan, dobro osmišljen i holistički koncept punjenja.

e-tron sistem za punjenje kompaktan

Za potpuno električne ili hibridne Audi modele. Bez obzira da li punite svoj električni automobil ili hibridni model pomoću industrijske ili kućne utičnice, kod kuće ili vikendici: modularni e-tron kompaktni sistem za punjenje vam daje maksimalnu fleksibilnost. e-tron kompaktni sistem za punjenje je uključen u vozilo kao standardna oprema za Audi e-tron, Audi e-tron Sportback i Audi e-tron GT.

Kompatibilnost: e-tron kompaktni sistem punjenja je kompatibilan sa svim potpuno električnim vozilima i plug-in hibridima kompanije Audi.

Obim isporuke: Upravljačka jedinica koja uključuje priključni kabl za vozilo i dva kabla za napajanje - jedan sa kućnim utikačem i jedan sa industrijskim utikačem.

Snaga punjenja: do 11 kW (1) za Audi e-tron modele, za plug-in hibride snaga punjenja je do 7,4 kW. Korisnik može ručno da prebacuje između 100% i 50% snage punjenja na kontrolnoj jedinici. Ovo može biti korisno ako su razni drugi električni uređaji već u upotrebi u kući.

Prikaz statusa: e-tron sistem za punjenje kompaktno prikazuje status sistema za punjenje i proces punjenja pomoću LED dioda na kontrolnoj jedinici.

e-tron sistem za punjenje povezivanje

Za potpuno električne modele Audija.

Poželjno je da napunite svoj električni Audi kada vam je struja najjeftinija2; Automatsko podešavanje snage punjenja ako se u domaćinstvu istovremeno koriste drugi električni uređaji, kao i dokumentacija o količini napunjene energije (kWh) su neke od prednosti opcionog connect3 sistema za punjenje električnih Audi modela. Povezuje vozilo sa kompatibilnim sistemom za upravljanje energijom u kući (HEMS) i na taj način čini električni automobil delom pametne kuće. Da li već imate HEMS ili biste želeli da saznate više o početnim koracima?

The Power of MOON

MOON nudi privatnim i korporativnim korisnicima individualna rešenja za njihov ulazak u e-mobilnost. Počevši od zidne kutije uključujući kućno skladištenje i fotonaponski sistem do stanice za brzo punjenje – opciono sa ili bez integrisanog sistema za skladištenje – MOON pokriva ceo spektar elektromobilnosti. Holistički pristup obezbeđuje optimalno snabdevanje energijom i obezbeđuje održivost i efikasnost. MOON je sistem provajder koji čini e-mobilnost jednostavnom.

Kompatibilnost: Dostupno samo za potpuno električna vozila kompanije Audi (osim Q4 e-tron i Q4 Sportback e-tron).

Obim isporuke: Upravljačka jedinica, priključni kabl za vozilo po izboru i dva strujna priključna kabla (jedan sa kućnim utikačem i jedan sa industrijskim utikačem) Isporuka uvek uključuje kopču za zidni nosač.

Snaga punjenja: Podržana je snaga punjenja do 22 kV.

Prikaz statusa: Kontrolna jedinica je opremljena 5-inčnim ekranom osetljivim na dodir.

Preduslovi: Za neke inteligentne funkcije punjenja potrebna je internet veza i kompatibilan sistem za upravljanje energijom u kući.

Prednosti: Zaštita od zamračenja4, ekonomično punjenje, korišćenje solarne energije4,, integrisano snimanje energije punjenja, zaštita PIN-om, besplatna ažuriranja softvera

Punjenje kod kuće

Punjenje na putu