Audi Logo

SQ8 Sportback e-tron

 
 
Audi SQ8 Sportback e-tron Heckansicht

Električni. I prepun divnih detalja

Audi e-tron je ispunio svoju pionirsku ulogu kao potpuno električno vozilo. Zato je sada pravo vreme da ga dodamo u ponudu Audi modela - kao Audi SQ8 Sportback e-tron⁴.

 

Podaci za Audi SQ8 Sportback e-tron4

Maksimalna električna energija do

370

kw

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.5

Sec.1

Domet (WLTP) do

471

km

 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite nijanse i felne i iskusite Audi SQ8 Sportback e-tron u interaktivnom 3D prikazu.

Unapređeno iskustvo u vožnji

Uđite i osetite tihi, moćni elektromotor kako ubrzava. Osetite sve pogodnosti većeg stepena prianjanja i stabilnosti zahvaljujući potpuno električnom quattro pogonu. Dinamičnost u vožnji je dodatno unapređena zahvaljujući adaptibilnom sportskom vazdušnom oslanjanju i brojnim sistemima asistencije. Sklopiva kuka za prikolicu5 opciono je dostupna.

Elektrifikovani kupe oblik

Blago nagnuta linija krova daje električnom SUV-u kupe izgled i odražava njegovu usmerenost na pokret. Audi prstenovi novog dizajna i drugi detalji posebno su naglašeni ultra plavom metalik5 nijansom.

Obilje prostora

Baterija visokog napona kapaciteta do 106 kWh (neto) obezbeđuje maksimalni domet od 471 kilometra. Ako je nivo kapaciteta baterije nizak, preko funkcije MMI možete aktivirati opciju Range Mode31.

Napomena: Slika je iz modela Audi SQ8 e-tron6.

 

Podaci za Audi SQ8 Sportback e-tron

Napuni se od 10% do 80% za

31

Min.2

uz maksimalnu snagu DC punjenja

Kapacitet baterije (neto) do

106

kWh

Maksimalno napajanje DC punjenja, do

170

kW2

 

Za komforno putovanje

Audi SQ8 Sportback e-tron4 nudi širok spektar opcija punjenja kod kuće i na putu. Plug & Charge21 čini punjenje još lakšim. Zahvaljujući povećanom kapacitetu baterije i brojnim opcijama za punjenje baterije, možete uživati u električnoj mobilnosti čak i na dugačkim putovanjima.

Elegantni sportista

Čim uđete, dočekuje vas kvalitetan, sportski ambijent, naglašen sa prednjim sportskim plus5 sedištima ukrašenim S amblemom. Uživajte u obilju prostora i izuzetnom komforu koji donosi Audi SQ8 Sportback e-tron4.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa20, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji15,9 u sekciji Theme World15,5 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus5 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Slika je iz modela Audi A6 Avant14. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive12

Učinite da vaš Audi SQ8 Sportback e-tron bude unikatan – baš kao i vi – uz Audi exclusive12.

Za održivu budućnost

Rešenja koja Audi donosi orijentisana su na budućnost i uključuju svesnu upotrebu resursa, ekološki prihvatljivu proizvodnju i isporuku vozila13 sa neutralnim CO₂ potpisom. Između ostalog, koristimo čistu, zelenu struju dobijenu iz fotonaponskih sistema na krovovima proizvodnih hala, koja se koristi za snabdevanje toplotom i proizvodnju baterija.

#e-tron vesti – od sada uvek korak ispred

Donosimo sledeću veliku prekretnicu na putu buduće mobilnosti. Posetite e-tron News i potražite ekskluzivne informacije, mnoštvo važnih podataka i elektrifikovane impulse o Audi modelima sa potpuno električnim ili plug-in hibridnim pogonima.

 
Seitenansicht Audi Q8 Sportback e-tron

Audi SQ8 e-tron

Potrošnja struje (kombinovano3) u kWh/100 km: 20.30–25.58; CO₂ emisija (kombinovano3) u g/km: 0. Podaci o potrošnji goriva/električne energije i CO₂ emisiji za domete zavise od odabrane opreme vozila. Podaci o potrošnji goriva i emisiji dostupni su samo prema WLTP, ne i prema NEDC načinu obračuna.