Audi Logo

Inspiracija za budućnost

Fuzija performansi, funkcionalnosti i elegancije za fascinantne avanture na otvorenom: potpuno električni koncept Audi activesphere

Vidite svet novim očima

Sa Audi activesphere konceptom1, vaš aktivni životni stil dostiže novu dimenziju - zahvaljujući novodefinisanim quattro performansama, impresivnim iskustvima, kabriolet karoseriji sa mogućnošću terenske vožnje i panoramskim krovom od 360°. Novo konceptno vozilo iz Audija kombinuje funkcionalnost sa visokim nivoom elegancije i udobnosti za prvoklasne aktivnosti na otvorenom – upotpunjeno AR2 i holističkim digitalnim ekosistemom.

 

Audi activesphere koncept1

Audi activesphere concept1 kombinuje funkcionalnost sa elegancijom i udobnošću za sofisticiran, aktivan životni stil – upotpunjen AR2 i holističkim digitalnim ekosistemom.

Audi urbansphere koncept1

Konceptno vozilo je redizajnirano od temelja i kombinuje luksuznu, prostranu unutrašnjost sa digitalnim funkcijama.

Audi grandsphere koncept1

Ovako „Četiri prstena“ tumače vozilo sutrašnjice: limuzina omogućava automatizovanu vožnju, potpuno je električna i nudi impresivna iskustva u prostranoj unutrašnjosti.

Audi skysphere koncept1

Prvi koncept Sphere sa dva različita iskustva vožnje je u vezi sa fuzijom tehnologije i dizajna.

Prelepi karavani se zovu Avant.

Avant sutrašnjice

Nagoveštaj bliske budućnosti: Sa Audi A6 Avant e-tron konceptom¹, Audi predstavlja još jednog predstavnika buduće Audi A6 serije – sa potpuno električnim pogonom i dinamičnim dizajnom.

Prikazano vozilo je konceptno vozilo koje nije dostupno kao serijsko vozilo.

Inovativna osnova

Audi A6 Avant e-tron koncept¹ baziran je na novoj tehnološkoj platformi PPE (Premium Platform Electric) za vozila na električni pogon. Omogućava da se cela platforma vozila koristi za baterije. Ravni raspored stvara kreativni prostor za prevođenje obećanja dinamike i svakodnevne prikladnosti u dizajn. Ovo je spolja naglašeno crnim detaljem koji povezuje lukove točkova.

Napredak u četvrtoj brzini

Ako želite da idete napred, morate da pomerite granice, promenite deo sveta - i inspirišete ljude u tom procesu. Da bismo to postigli, mi u Audiju definišemo napredak u četiri polja: održivost, dizajn, digitalizacija i performanse.

Odgovornost

Delujemo održivije i preispitujemo sveobuhvatno. Od lanca snabdevanja do inkluzivne kompanijske kulture. Kada je u pitanju održivost, svaki doprinos se računa.

Oblikovanje budućnosti

Za nas dizajn znači mnogo više od dizajniranja vozila. Želimo da otvorimo prostor za nova, fascinantna iskustva – i da u isto vreme pojednostavimo svakodnevni život ljudi.

 

Digitalizacija mobilnosti

Digitalizacija je ključ mobilnosti sutrašnjice. Mnogo toga će biti moguće putem digitalnih kanala - ovo otvara fascinantne puteve u budućnost.

Pomeramo granice

Ono što se dugo nije činilo mogućim može odjednom postati stvarnost – kada ljudi preispituju granice i usude se da isprobaju nove stvari.

 

Audi Q4 e-tron

Elektromobilnost koja se uklapa u svakodnevni život - u Q4 e-tron modelu imate dovoljno prostora za skladištenje, osmišljeno do poslednjeg detalja.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron – sa novim izgledom i progresivnom tehnologijom. Električan i pun divnih detalja.

1) Prikazano vozilo je konceptno vozilo koje nije dostupno kao serijsko vozilo.

2) Prikazano vozilo je konceptno vozilo koje nije dostupno kao serijsko vozilo. Prikazane slušalice sa proširenom realnošću takođe nisu dostupne za kupovinu. Prikazane automatizovane funkcije vožnje su tehnologije koje su trenutno u razvoju, nisu dostupne za serijske vozila i rade samo u granicama mogućnosti sistema. Sve moguće upotrebe prikazanih tehničkih sistema i funkcija predstavljaju samo jedan mogući koncept i zavise od odgovarajućih zakonskih propisa u zemlji.

3) Prikazano vozilo je konceptno vozilo koje nije dostupno kao serijsko vozilo. Prikazane automatizovane funkcije vožnje su tehnologije koje su trenutno u razvoju, nisu dostupne za serijske vozila i rade samo u granicama mogućnosti sistema. Sve moguće upotrebe prikazanih tehničkih sistema i funkcija predstavljaju samo jedan mogući koncept i zavise od odgovarajućih zakonskih propisa u zemlji.