Audi Logo
Audi Q8 Sportback e-tron fahrend Vorderansicht
Audi Q8 Sportback e-tron fahrend Vorderansicht

SQ8 e-tron

 
 
Audi SQ8 e-tron Heckansicht

Električni. I prepun divnih detalja

Audi e-tron je ispunio svoju pionirsku ulogu kao potpuno električno vozilo. Zato je sada pravo vreme da ga dodamo u ponudu Audi modela - kao Audi SQ8 e-tron⁴.

 

Podaci za Audi SQ8 e-tron

Maksimalna električna energija do

370

kw

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.5

Sec.1

Domet (WLTP) do

458

km

 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite nijanse i felne i iskusite Audi SQ8 e-tron u interaktivnom 3D prikazu.

Unapređeno iskustvo u vožnji

Uđite i osetite tihi, moćni elektromotor kako ubrzava. Osetite sve pogodnosti većeg stepena prianjanja i stabilnosti zahvaljujući potpuno električnom quattro pogonu. Dinamičnost u vožnji je dodatno unapređena zahvaljujući adaptibilnom sportskom vazdušnom oslanjanju i brojnim sistemima asistencije. Sklopiva kuka za prikolicu5 opciono je dostupna.

Vizuelizovana elektrifikacija

Audi SQ8 e-tron4 sa svojim novim izgledom, specifičnim dnevnim svetlosnim potpisom i S amblemima takođe odražava sportski karakter. Nijansa Mythos Black Metallic5 ističe sportski karakter vozila, snažno izvajana linija ramena naglašava quattro arhitekturu.

Obilje prostora

Visokonaponska baterija ima kapacitet od 106 kWh (neto) i obezbeđuje maksimalni domet do 458 kilometara. Ako je nivo kapaciteta baterije nizak, preko funkcije MMI možete aktivirati opciju Range Mode11.

 

Podaci za Audi SQ8 e-tron quattro

Napuni se od 10% do 80% za

31

Min.2

sa maksimalnim DC napajanjem do 170 kW2

Kapacitet baterije (neto) do

106

kWh

Maksimalno napajanje DC punjenja, do

170

kW2

 

Za komforno putovanje

Audi SQ8 e-tron4 nudi širok spektar opcija punjenja kod kuće i na putu. Plug & Charge14 čini punjenje još lakšim. Zahvaljujući povećanom kapacitetu baterije i brojnim opcijama za punjenje baterije, možete uživati u električnoj mobilnosti čak i na dugačkim putovanjima.

Elegantni sportista

Čim uđete, dočekuje vas kvalitetan, sportski ambijent, naglašen sa prednjim sportskim plus5 sedištima ukrašenim S amblemom. Uživajte u obilju prostora i izuzetnom komforu koji donosi Audi SQ8 Sportback e-tron4.

 

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa23, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Napomena: Slika je iz modela Audi SQ8 Sportback e-tron24.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji16,9 u sekciji Theme World16,5 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus5 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Slika je iz modela Audi A6 Avant25. Pozadina na MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive30

Neka vaš Audi SQ8 e-tron4 postane unikat – baš poput vas – uz Audi exclusive30.

Za održivu budućnost

Rešenja koja Audi donosi orijentisana su na budućnost i uključuju svesnu upotrebu resursa, ekološki prihvatljivu proizvodnju i isporuku vozila13 sa neutralnim CO₂ potpisom. Između ostalog, koristimo čistu, zelenu struju dobijenu iz fotonaponskih sistema na krovovima proizvodnih hala, koja se koristi za snabdevanje toplotom i proizvodnju baterija.

#e-tron vesti – od sada uvek korak ispred

Donosimo sledeću veliku prekretnicu na putu buduće mobilnosti. Posetite e-tron News i potražite ekskluzivne informacije, mnoštvo važnih podataka i elektrifikovane impulse o Audi modelima sa potpuno električnim ili plug-in hibridnim pogonima.

 
Seitenansicht Audi Q8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Potrošnja struje (kombinovano3) u kWh/100 km: 19.7–25.58; CO₂ emisija (kombinovano3) u g/km: 0. Podaci o potrošnji goriva/električne energije i CO₂ emisiji za domete zavisi od odabrane opreme vozila. Podaci o potrošnji goriva i emisiji dostupni su samo prema WLTP, ne i prema NEDC načinu obračuna.