Audi Logo

A4 limuzina­­­

 
 
Audi A4 Limousine

Definicija sportskog duha

Zahvaljujući progresivnom dizajnu, precizno izoštrenom prednjom optikom i karakterističnim zadnjim delom, sportski karakter Audi A4 limuzine dolazi do izražaja jasnije nego ikada.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A4 limuzinu u interaktivnom 3D prikazu.

Popularni predlozi za konfiguraciju

Osnova

A4 limuzina 30 TD

  • Paket Business
  • Asistencija Parking Plus
  • Zatamnjena stakla

S line eksterijer

A4 limuzina 40 TDI S line quattro

  • Prednja sportska S Line sedišta od fine Napa kože
  • Audi Matrix LED prednja svetla
  • S line enterijer

S4

S4 limuzina TD

  • Prednja sportska S sedišta od fine Napa kože
  • Bang & Olufsen audio sistem sa 3D zvukom
  • Paket Business
 

Individual optika

Audi A4 limuzina predstavlja spoj sportskog duha, emocija i prestiža. Zahvaljujući koncentrisanim dinamičnim quattro elementima i skladnim proporcijama, ovi atributi vidljivi su sa svih strana. Pored lukova točkova i upečatljivih bočnih pragova, gledano sa strane točkovi su posebno upadljivi.

Bogata i kvalitetna - unutrašnjost

U kabini modela Audi A4 Avant, na primer, neprekinuta traka ventilacionih otvora ističe širinu vozila, dok hromirana aplikativna lajsna dodatno ukrašava enterijer.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music5

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music5. Strimujte preko 90 miliona pesama neprimetno i bez dosadnih oglasa - direktno preko vašeg MMI-a. Pronađite svoje omiljene pesme i otkrijte još više muzike koju ćete voleti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umetnici i uz aktuelne hitove, klasike i kantri muziku. Takođe imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pesama.

Asistencija u pozadini

Dok se vozite u svojoj Audi A4 limuzini, prepustite se opcionim sistemima asistencije u vožnji7, kao što je Paket City assistance. Paket sadrži sisteme za asistenciju u gradskim uslovima, uključujući asistenciju pri parkiranju plus7 i rikverc kameru7.

Audi exclusive

Učinite svoju Audi A4 limuzinu inspirativnom, jedinstvenom i prepoznatljivom, kao što ste to vi – uz Audi exclusive8. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

Prilagođena rešenja

Audi Genuine Accessories10 donosi brojne opcije kojim ćete dodatno obogatiti vaš Audi A4 i to u nekoliko aspekata. Iskoristite rešenja po meri koja impresioniraju svojim fascinantnim dizajnom i izuzetnom funkcionalnošću.

Napomena: Slika je iz Audija A4 Avant B9.

 

Vozite se i uronite u virtuelni svet.

Sedite pozadi, stavite VR naočare i uživajte u izvanrednom iskustvu. Jer Audi donosi zabavnu virtuelnu realnost iz holoride6 u vaše vozilo. Ova inovativna tehnologija povezuje pokrete u vožnji sa virtuelnim svetovima. Kada Audi skrene, osetite to na zadnjem sedištu. Promena pravca se takođe može uočiti vizuelno, na primer kroz trodimenzionalni svemirski brod prikazan u naočarima koji leti u krivini.

 

Funkcije na zahtev

Sa funkcijama na zahtev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App12, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

Napomena: Slika je sa modela Audi e-tron.

 

Audi A4 Avant

Potrošnja goriva, kombinovana1: 4,8-8,5 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.