Audi Logo

A4 Avant

 
Audi A4 Limousine

Sportski dizajn, visoka funkcionalnost

Audi A4 Avant je definicija za: sportski karakter, kvalitet, digitalizaciju i svestranost.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A4 Avant u interaktivnom 3D prikazu.

Popularni predlozi za konfiguraciju

Osnova

A4 Avant 40 TDI quattro

  • Paket Asistencija pri parkiranju
  • Paket Business
  • Kuka za vuču

S4

S4 Avant TD

  • Zatamnjena stakla
  • Paket Optical black
  • Ambijentalno osvetljenje

Fokusirajte se na sportski karakter – spoljašnjost

Prednji deo modela Audi A4 Avant impresionira širokom jednodelnom maskom i posebno širokim otvorima za vazduh, dok se pozadi ističu pomerene površine difuzora sa integrisanim trapezoidnim izduvnim cevima.

Još dinamičniji: Edicija Competition plus

Ističe sportski karakter modela Audi A4 Avant: Izdanje Competition plus. Uz upečatljive dizajnerske elemente u crnoj boji i nijansi black plus i S line stilskim paketom. Paket Ambient plus i LED svetla koja projektuju logotip dok ulazite obezbeđuju posebno osvetljenu atmosferu.

Pogon po meri

Ručni menjač, sedmostepeni S tronic ili osmostepeni tiptronic, prednji ili quattro pogon - pravi prenos snage dostupan je za svaki od ponuđenih mnotora. Neke od varijanti motora isu sa MHE hibridnom tehnologijom, koja može smanjiti potrošnju goriva putem rekuperacije.

Velikodušan, kvalitetan, individualan

U kabini modela Audi A4 Avant, na primer, neprekinuta traka ventilacionih otvora ističe širinu vozila, dok hromirana aplikativna lajsna dodatno ukrašava enterijer. Opciona prednja sportska sedišta plus s amblemom S i dijamantskim uzorkom obezbeđuju sigurno držanje.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music7

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music. Strimujte preko 90 miliona pesama neprimetno i bez dosadnih oglasa - direktno preko vašeg MMI-a. Pronađite svoje omiljene pesme i otkrijte još više muzike koju ćete voleti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umetnici i uz aktuelne hitove, klasike i kantri muziku. Takođe imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pesama.

Napomena: Slika je sa Audi A4 limuzine.

Prilagođena rešenja

Uz dodatnu opremu iz paketa Audi Genuine Accessories svakodnevni život u Audiju S4 Avant možete učiniti još lakšim, zahvaljujući Dualfix i-Size dečjim sedištima za najmlađe putnike sve do visine od 105 cm. Budući da se može okretati za 360 stepeni, deca mogu udobno ulaziti i izlaziti, a sedište se može fleksibilno koristiti i napred i pozadi.

 

Audi exclusive

Učinite svoj Audi A4 Avant inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive10. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

Vozite se i uronite u virtuelni svet.

Sedite pozadi, stavite VR naočare i uživajte u izvanrednom iskustvu. Jer Audi donosi zabavnu virtuelnu realnost iz holoride8 u vaše vozilo. Ova inovativna tehnologija povezuje pokrete u vožnji sa virtuelnim svetovima. Kada Audi skrene, osetite to na zadnjem sedištu. Promena pravca se takođe može uočiti vizuelno, na primer kroz trodimenzionalni svemirski brod prikazan u naočarima koji leti u krivini.

 

Funkcije na zahtev

Sa funkcijama na zahtev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

Napomena: Slika je sa modela Audi e-tron.

 
 

Audi A4 limuzina

Kombinovana potrošnja goriva1: 4,6-8,5 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.