Audi A3 Limousine

Napredak je opipljiv

Audi A3 limuzina je potpuno digitalno umrežena – od infotainmenta do sistema asistencije.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A3 limuzinu u interaktivnom 3D prikazu.

Popularni predlozi za konfiguraciju

Osnova

A3 Sedan 30 TFS

  • Business paket
  • LED prednja i LED zadnja svetla
  • Sistem asistencije Parking plus
 

Inovativne tehnologije

Razne tehnologije i sistemi asistencije pomažu vozačima11 Audi A3 limuzine i pružaju podršku između ostalog i tokom manevara, ubrzanja i kočenja. Time se primetno povećava udobnost u vožnji na dužim putovanjima ali i u gradskim uslovima vožnje.

Infotainment sistemi

Operativni koncept i infotainment sistemi

Audi A3 limuzina je dizajnirana za intuitivan rad, kao što je opciona MMI navigacija plus sa MMI touch. Opcioni Audi virtuelni kokpit plus oprema i head-up displej obezbeđuju da se dodatne informacije prikazuju u direktnom vidnom polju osobe koja vozi. Standardni 10,1-inčni MMI ekran u boji osetljiv na dodir je ugrađen u crnu površinu visokog sjaja.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music10

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music10. Strimujte preko 90 miliona pesama bez dosadnih oglasa - direktno preko svog MMI-a. Pronađite svoje omiljene pesme i otkrijte još više muzike koju ćete voleti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umetnici i uz aktuelne hitove, klasiku i kantri muziku. Takođe imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i mogućnost da pretražujete izvođače, naslove, albume i liste pesama.

Napomena: Ilustracija je iz Audija A3 Sportback2.

Amazon Alexa i Amazon Music su uvek sa vama

Ako integrišete Amazon Alexa4 ili Amazon Music4 u vaš Audi, moći ćete da koristite popularne glasovne i muzičke Amazon servise tokom vožnje. Vrlo jednostavno, bez pametnog telefona i bez aplikacije.

 

Prvi utisak se računa

Široka Audi Singleframe maska hladnjaka sa upečatljivom rešetkom u obliku saća odmah privlači pažnju i poglede. Sa strane, neprekidna linija ramena spaja se sa zadnjim vratima, i naglašava koliko je dugačka Audi A3 limuzina. Široki trag točkova vozilu daje atletski karakter.

Funkcije na zahtev

Sa funkcijama na zahtev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App, funkcije mogu da se biraju intuitivno i brzo.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi e-tron3.

 
 

Audi A3 Sportback

Kombinovana1 potrošnja goriva: 4.3-7.8 l/100 k

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.