Audi Logo

A3 allstreet

 
 
Audi A3 allstreet spreda

Karakteristični krosover.

Spremni ste da krenete novim putem? Novi Audi A3 allstreet spaja ekstrovertni dizajn sa uživanjem u vožnji i visokom svakodnevnom praktičnošću. Upečatljivi offroad elementi i Audi Singleframe u oktagonskom dizajnu obezbeđuju moćan i prepoznatljiv izgled.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A3 allstreet u interaktivnom 3D prikazu.

 

Gradski Allrounder.

Novi Audi A3 allstreet je sve samo ne običan. Oktagonski Singleframe sa posebnom strukturom, kontrastni dizajnerski srebrni elementi i robustne offroad lajsne sa strane - ovde se nezavisnost slavi već u dizajnu.

Audi Application Store7 u vašem Audiju.

Koristite širok i stalno rastući izbor popularnih aplikacija poput Amazon Music8, Spotify-a ili YouTube-a direktno na MMI-u vašeg vozila - bez potrebe za korišćenjem pametnog telefona. Sa Alexa8, Amazonovom glasovnom uslugom, možete, na primer, slušati vesti, proveravati vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Napomena: Slika potiče od Audi A3 Sportback9.

Doživite digitalizaciju.

Navigacija, komunikacija, informisanje ili uživanje u obimnoj ponudi zabave - sa MMI navigacijom plus sa MMI osetljivim na dodir¹. Takođe pruža širok izbor Audi connect usluga¹,3, koje vam otvaraju digitalni svet mobilnosti.

Dinamično na putu.

Za novi Audi A3 allstreet dostupni su snažni i efikasni pogonski sklopovi od 110 kW. Na taj način možete uživati u visokom nivou vožnje i udobnosti.

Više prostora.

Praktičan za svakodnevnu upotrebu, prilagodljiv za slobodno vreme. Sa deljivim naslonima zadnjih sedišta u odnosu 40:20:40, novi Audi A3 allstreet je izuzetno fleksibilan saputnik. Kada su sedišta potpuno preklopljena, zapremina prtljažnika se povećava sa 380 na 1.200 litara.

Intenzivno audio iskustvo.

Po želji, u vašem novom Audi A3 allstreetu može se koristiti SONOS Premium Soundsystem sa 3D zvukom¹. 15 visokih performansi zvučnika uključujući i subwoofer pružaju impresivno audio iskustvo. Briljantno reprodukcija visokih i niskih tonova, kao i duboki bas, u potpunosti su prepoznatljivi.

Audi exclusive17.

Napravite od svog novog Audi A3 allstreeta inspirativni unikat, jednako nezamjenjiv kao i vi. Izaberite između različitih individualnih boja, kao što je na primer Goodwood zelena Perlefekt.

Raznoliko kao i život.

Audi Originalna oprema18 pruža brojne mogućnosti da obogatite svoj Audi dodavanjem nekoliko detalja. Iskoristite savršeno prilagođena rešenja koja oduševljavaju fascinantnim dizajnom i visokom funkcionalnošću.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 Limuzina.