Audi Logo

Nega laka

Vaš Audi će zasijati novim sjajem.

Vaš Audi ćemo dovesti do visokog sjaja. Uz našu profesionalnu preventivu Vaš Audi će ostati duže privlačan a lak će biti optimalno zaštićen. Redovno dubinsko poliranje i stručno konzerviranje dugo godina će održati sjaj.

Efikasno protiv površinskog filma korozije

Padavine koje sadrže gvožđe iz industrijskih regija ili abrazivne čestice sa kolovoza, koje vetar često nosi kilometrima, uzrok su malih, crvenih mrlja rđe. Međutim, ovo nije tipično oštećenje od rđe niti ove mrlje ukazuju na loš kvalitet farbe vašeg vozila. Postoje dva načina za uklanjanje filma rđe. Manji zarazi se „brišu“ ručno i na određenim mestima, a veće mrlje od rđe se tretiraju posebnim industrijskim sredstvom za uklanjanje prašine.

Kako sprečiti: Profesionalnim, redovnim nanošenjem tvrdog voska možete zaštititi boju od opštih uticaja okoline. Takođe otežavate lepljenje čestica rđe za gornji sloj vašeg Audija.

Paket za očuvanje tvrdog voska

Naš paket za zaštitu od tvrdog voska garantovano je najbolja briga za farbu i lak vašeg Audija. Vaše vozilo se pere lako, a ogrebotine tretiramo i poliramo i ceo auto je konzerviran tvrdim voskom. Preporučujemo da se paket za zaštitu tvrdog voska obavi dva puta godišnje.

Kontaktirajte nas, imamo pravo rešenje za vas.

Konstrukcija farbe automobila

Auto farba nije samo karakteristika dizajna, već štiti i lim vašeg vozila od spoljašnjih uticaja.

  • Struktura farbe automobila: Auto farba pokriva automobil i ne samo da izgleda elegantno. Zahvaljujući različitim slojevima, štiti od oštećenja i usporava koroziju lima.
  • Predtretman: Prvo, školjka se prethodno tretira različitim rastvorima. Ovo uzrokuje stvaranje kristalnog sloja na metalu.
  • Prajmer: U sledećem koraku na lim se nanosi prajmer koji štiti metal od korozije.
  • Punilo: Sloj punila se koristi za popunjavanje malih neravnina i hrapavih površina u metalu. Sloj se zatim glatko brusi tako da školjka kasnije izgleda besprekorno i da se ne vide neravnine.
  • Osnovni premaz: Osnovni premaz daje boju vozila i često je takođe pomešan sa efektnim pigmentima kao što su metalik, biserni efekat ili pigmenti koji menjaju boju.
  • Prozirni lak: Prozirni lak se nanosi na kraju i štiti donje slojeve od spoljašnjih uticaja i stresa.

Popravite oštećenje boje

Prednji deo automobila je često pogođen sitnim česticama tokom vožnje. Ovo obično ne šteti izdržljivoj boji vašeg Audija. Ponekad mali kamenčići mogu udariti u prednju masku ili haubu i ostaviti ogrebotine ili tragove na boji.

Oštećenja boje ove vrste su obično samo mala, ali mogu postati ozbiljnija. Zato ne oklevajte i kontaktirajte svoj Audi servisni centar. Ovo garantuje da ćete profesionalno popraviti farbu vašeg Audija u skladu sa specifikacijama kvaliteta proizvođača. Sa najsavremenijim procesima i alatima za tehnologiju karoserije i farbanja. Na primer sa Audi Clever Repair.

Popravka boje

Nepažljivo kretanje kolicima za kupovinu, nesrećni manevar ulaska ili izlaska sa parking mesta - i farba automobila je izgrebana. Sa Clever Repair farbanjem, manja oštećenja boje mogu se popraviti direktno na vozilu i bez naporne demontaže delova koji se farbaju. Prednosti

Demontaža oštećenog dela nije potrebna.

  • Ako se oštećenje odmah popravi, postoji optimalna zaštita od rđe i korozije.
  • Uštedite vreme i troškove.
  • Vrednost vozila se zadržava.

Uslov

Oštećeno područje ne sme biti veće od 3,5 cm u prečniku.

Izuzetak

Nije pogodan za srebrne boje.

Napomena

Kod starijih, neravnomerno izbeljenih farbanih površina i kod metalik boja može doći do jedva vidljivih odstupanja boje u određenim uslovima osvetljenja.