Audi Logo

RS Q3

 

Performanse

294

kW (400 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.5

Sec.

Maksimalni obrtni moment

480

Nm

Svrsishodan. Čak i pre polaska

Kombinacija atletskog dizajna i praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi – Audi RS Q3 kompaktni SUV visokih performansi. Performanse su stav.

 
 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi RS Q3 u interaktivnom 3D prikazu.

Zbogom dosadi

Zahvaljujući legendarnom TFSI petocilindričnom motoru zapremine 2,5 litra i RS sportskim plus vešanjem i kontrolom rada amortizera3, svaka ruta postaje avantura, uz još veću dozu dinamičnosti i stabilnosti u vožnji. Razmišljalo se i o još ponečemu: tu je RS kočioni sistem sa kočionim kleštima u crnoj ili crvenoj2 boji i RS keramički kočioni sistem2 sa kočionim kleštima u antracit sivoj, crvenoj ili plavoj boji.

Piše sopstvena pravila

Poseban dizajnerski jezik novog Audi RS Q3 impresionira svojim upadljivim performansama: zadnji deo Audi RS Q3 stvara moćan zaključak zahvaljujući specifičnom RS branikom sa zadnjim difuzorom i RS sportskim izduvnim sistemom2 sa velikim ovalnim izduvnim cevima i sjajnim crnim panelima a tu je i specifični RS krovni spojler. RS branik u kombinaciji sa sjajnim crnim pojedinačnim okvirom daje prednjem delu vozila dinamičan izgled. Naglašeni lukovi točkova u kombinaciji sa laganim alu felnama2 od 21-inča poseban su detalj ovog modela.

Nema šanse za kompromisom

Dinamični atleticizam nastavlja se i u kabini Audija RS Q3.

Personalizovano umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji4,5 u sekciji Theme World2,4 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus2 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant12. MMI pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Prostor za sve što treba

Prostor za pet osoba. Sedište na zadnjoj klupi može se pomeriti uzdužno za 150 milimetara, a nagib naslona se može podesiti u sedam položaja. Ako prevozite nešto više prtljaga, prtljažnik se može povećati sa 530 litara na 1.525 litara prostora obaranjem naslona zadnjih sedišta.

Audi exclusive

Učinite svoj Audi RS Q3 inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

 

Audi RS Q3 Sportback

Kombinovana potrošnja goriva1: 9.6-10.3 l/100 k

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ prema dometu zavise od točkova/guma koji se koriste. Napomena: Prikazana boja opciono je dostupna u okviru ponude Audi exclusive.

Folder R/RS modeli

Brza pretraga informacija. Aktuelna ponuda R/RS modela može se preuzeti u PDF formatu.