Audi Logo

A7 Sportback

 
 
Audi A7 Sportback Heckansicht seitlich

Impresivno raznovrsan

Audi A7 Sportback je dinamičan i praktičan i za posao i razonodu. Elegantni kupe dizajn impresionira novim sportskim detaljima poput Audi Singleframe maske hladnjaka potpuno nove strukture.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A7 Sportback u interaktivnom 3D prikazu.

Četiri prstena. Poznata linija

Audi A7 Sportback predstavlja spoj elegancije i sporta. Impresivno naglašene klasičnom quattro arhitekturom.

Sportsko iskustvo u vožnji

Zahvaljujući opcionom sistemu kontrole rada amortizera2, Audi A7 Sportback spaja performanse sportskog automobila sa kulturom vožnje luksuzne limuzine. U sportskom stilu vožnje, opcioni quattro pogon sa sportskim diferencijalom4 obezbeđuje dinamičnost, izuzetno precizno upravljanje i superiornu stabilnost bez obzira na vrstu podloge.

Asistirano parkiranje. Lako parkiranje

Ugodno parkiranje na svim vrstama parkinga. I napred i nazad. U rikverc sa paralelnog parking mesta. Vaš Audi A7 Sportback brine o upravljanju, ubrzanju, kočenju i radu motora. Sistem asistencije pri parkiranju plus5,2 uz tek nekoliko pritisaka na dugme >>P u vozilu. Asistencija za daljinsko parkiranje plus5,2, omogućava parkiranje koje se može kontrolisati daljinski pritiskom na dugme smart telefona i myAudi aplikacije6,7. Bez obzira na vrstu asistencije morate u potpunosti ispratiti ceo proces parkiranja.

Ugodna atmosfera

Enterijer fascinira precizno obrađenim materijalima vrhunskog kvaliteta. Panoramski stakleni krov2 obezbeđuje svetlost i ugodnu atmosferu. Kada je zatvoren, zastor za sunce nudi idealnu zaštitu od svetlosti i čuva unutrašnjost od zagrevanja.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa8, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji7,6 u sekciji Theme World7,2 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus2 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant13. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Prepoznatljiviji. Uz Audi exclusive 14

Učinite svoj Audi A7 Sportback inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive14. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

 

Audi S7 Sportback

Kombinovana potrošnja goriva1: 7.1-7.8 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.