Audi Logo

RS 4 Avant

 
 
Audi RS 4 Avant

Za brže iskustvo

Audi RS 4 Avant predstavlja spoj performansi vrhunskog sportskog automobila i funkcionalnost porodičnog vozila. Stav je u performansama.

 

RS 4 Avant u brojkama

Performanse

kW (450 KS)

Ubrzanje (0-100 km/h)

4.1

Sec.

Maksimalni obrtni moment

Nm

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi RS 4 Avant u interaktivnom 3D prikazu.

 

Idealan izbor za modernu porodicu

Svi oni koji cene užitak u vožnji na pravom su putu s modelom Audi RS 4 Avant. Njegove izuzetne performanse i dizajn čine ga idealnim saputnikom.

Mišićavi dizajn spoljašnjosti

Upečatljivi prednji deo RS modela sa tzv. Singleframe maskom u obliku saća, kao i specifični RS dodaci u prednjem delu vozila signaliziraju atletski izgled modela Audi RS 4 Avant. Pozadi, specifični RS branik i moćni zadnji difuzor naglašavaju sportski izgled. Dizajn točkova i prošireni lukovi donose prepoznatljivu siluetu. Baš kao i opcioni RS paketi dizajnerskih elemenata u kabini u sivoj ili crvenoj boji.

Istančanog sportskog duha

Opciona sportska oprema RS Competition plus vizuelno ističe dinamičnost modela Audi RS 4 Avant. Zahvaljujući sportskom diferencijalu i RS Pro sportskom vešanju, donosi novo iskustvo u vožnji.

Progresivni enterijer s prostorom za personalizaciju

U kabini, opcioni sportski konturni multi funkcionalni trokraki kožni volan, spljošten na dnu, daje sportski karakter. Baš kao i sportska prednja Plus sedišta, u finoj crnoj Nappa koži, sa saćastim uzorkom u crescendo crvenoj boji.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music6

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music. Strimujte preko 90 miliona pesama neprimetno i bez dosadnih oglasa - direktno preko vašeg MMI-a. Pronađite svoje omiljene pesme i otkrijte još više muzike koju ćete voleti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umetnici i uz aktuelne hitove, klasike i kantri muziku. Takođe imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pesama.

Napomena: Slika je sa Audi A4 limuzine.

Snažan poput sportskog automobila, funkcionalan kao Avant

Zadnja sedišta, koja se standardno mogu preklopiti u odnosu 40:20:40, donose veliki prostor za sve vaše stvari u Audiju RS 4 Avant. Za lakši utovar, poklopac prtljažnika se lako otvara pokretom stopala8 u kombinaciji sa opcionim Comfort tasterom i kontrolnim senzorom. Opcioni paket za skladištenje i prtljažni prostor obezbeđuje potpuni red u prtljažniku, uz opcioni sistem šina sa setom za pričvršćivanje stvari.

Audi exclusive

Individualizovani model koji odražava vašu ličnost. Audi exclusive9 donosi širok spektar dizajnerskih opcija za vaš Audi RS 4 Avant – na primer paket „Audi exclusive Bronze style“

Vozite se i uronite u virtuelni svet.

Sedite pozadi, stavite VR naočare i uživajte u izvanrednom iskustvu. Jer Audi donosi zabavnu virtuelnu realnost iz holoride7 u vaše vozilo. Ova inovativna tehnologija povezuje pokrete u vožnji sa virtuelnim svetovima. Kada Audi skrene, osetite to na zadnjem sedištu. Promena pravca se takođe može uočiti vizuelno, na primer kroz trodimenzionalni svemirski brod prikazan u naočarima koji leti u krivini.

 

Funkcije na zahtev

Sa funkcijama na zahtev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App10, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

Napomena: Slika je iz modela Audi e-tron5.

 

Audi RS 6 Avant

Kombinovana potrošnja goriva1: 12,3-13 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.