Audi Logo

SQ8 SUV

 

Performanse

373

kW (507 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.1

Sec.

Maksimalni obrtni moment

770

Nm

 
Audi SQ8 von oben

Performanse su stav

Snažni, superiorni pogon i progresivni coupé dizajn u Audiju SQ8 SUV² predstavljaju spoj emocija sportskog automobila i prostranost SUV modela.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi SQ8 u interaktivnom 3D prikazu.

Moćne performanse

Sportsko iskustvo u vožnji uz izuzetan nivo komfora nipošto se ne isključuju u vašem Audi SQ8 SUV². Zahvaljujući inovativnim tehnologijama šasije, quattro pogonu i moćnom V8-cilindarskom TFSI motoru (potrošnja goriva (kombinovano¹,²) u l/100 km: 12.0–12.8; CO₂ emisija (kombinovano¹,²) u g/km: 272–291), više su nego dovoljni za uzbudljivu dinamičnost praćenu izuzetnom stabilnošću na putu.

Efikasna optika

Audi SQ8 SUV2 impresionira u nijansi Waitomo Blue Metallic3 i svojim panoramskim staklenim krovom3. Detalj koji donosi poseban pečat ekskluzivnosti su alu kape retrovizora i kočiona klešta u crvenoj boji.

Progresivnost pretvorena u svetlost

Zahvaljujući HD Matrix LED farovima3 i digitalnim OLED zadnjim svetalimaa3 možete izabrati između četiri para svetlosnih potpisa koji stvaraju izražajni svetlosni potpis. Zadnja svetla odlikuje detekcija blizine8, koja aktivira sve OLED segmente dok je vozilo u mestu a drugi učesnici u saobraćaju se približavaju.

Fleksibilan raspored

Varijabilnost prostora dobija se zahvaljujući kliznim zadnjim sedištima plus3. Za maksimalan prtljažni prostor, nasloni se mogu preklopiti i složiti da dobijete čitavih 1.755 litara prostora.

Potrošnja goriva (kombinovano¹,²) u l/100 km: 12,0–12,8; CO₂ emisija (kombinovano¹,²) u g/km: 272–291.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa⁹, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Napomena: Slika je iz modela Audi Q8 SUV5.

 
 

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji¹³ u sekciji Theme World16,3 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus3 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant20. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Budite prepoznatljivi. Uz Audi exclusive¹⁷

Pretvorite svoj Audi SQ8 SUV2 u inspirativni original, jedinstven poput vas – uz Audi exclusive¹⁷. Ukrasni detalji, jedinstvene nijanse kože i boje karoserije. Baš onako kako vi to želite.

 
 

Audi Q8 SUV

Emisija CO₂ (kombinovano1) u g/km: 210–260; Potrošnja goriva (kombinovano1) u l/100 km: 8.0–11.4. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO₂ za vozilo dostupni su samo u skladu sa WLTP, ali ne i sa NEDC načinom obračuna.