Audi Logo

Q3

 
 
Audi Q3 seitlich

Univerzalni talenat

Veoma talentovan porodični SUV – druga generacija Audi Q3 vizuelno se predstavlja na samouveren način i donosi mnoštvo praktičnih dodataka.

Tipičan SUV

Prednjim delom vozila dominira velika Singleframe maska sa vertikalnim letvicama. Prednja svetla čine dizajnersku celinu od linije ramena do zadnjih svetala. Možete birati između tri linije opreme – basic, advanced i S line. Kada je u pitanju boja, na raspolaganju je deset tonova, uključujući Pulse Orange13 i Progressive Red Metallic13. Kada su točkovi u pitanju, možete birati između verzija od 17 do 20 inča.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi Q3 u interaktivnom 3D prikazu.

Popularni predlozi za konfiguraciju

advanced eksterijer

Q3 35 TDI advanced eksterijer

  • Dodatno grejanje/ventilacija
  • Paket Technology
  • Paket asistencije sa upozorenjem na promenu trake

S line eksterijer

Q3 35 TDI quattro S line eksterijer

  • S line enterijer
  • Dodatno grejanje/ventilacija
  • Paket Technology
 

Prostran i prilagodljiv

Ako želite podesite sedišta električnim putem. Zahvaljujući dugom međuosovinskom rastojanju, vi i vaši putnici uživaćete u obilju prostora za glavu i kolena.

Majstor svakog zadatka

Ako želite, možete uticati na karakteristike u zavisnosti od situacije u vožnji, uslova na putu ili ličnih potreba pomoću sistema Driving dynamics iz Audi drive select13. Birajte jedan od šest profila – od komfornog preko efikasnog do sportskog.

Fokus na digitalizaciju

Audi Q3 je standardno opremljen sa MMI Radio plus, uključujući digitalnu instrument tablu od 10,25 inča. Koristite različite interfejse i veze da povežete svoje mobilne uređaje sa vozilom. Vrhunska verzija operativnog terminala, MMI Navigation plus sa MMI touch13, čak prepoznaje vaš rukopis na svom displeju u boji visoke rezolucije. Zahvaljujući integrisanim uslugama Audi connect5, možete uživati u mnogim digitalnim funkcijama.

Personalizovano umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji u sekciji Theme World i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant12. MMI pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Učinite svoj Audi Q3 inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive9. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

Audi Q3 Sportback

Kombinovana potrošnja goriva1: 5.1-9.4 l/100km (WLTP

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ prema dometu zavise od točkova/guma koji se koriste. Napomena: Prikazana boja opciono je dostupna u okviru ponude Audi exclusive.