Audi Logo

Porsche SCG d.o.o. Generalni uvoznik za Audi

Kompanija Porsche SCG počela je sa radom u januaru 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salzburgu.

Porsche Holding Salzburg je najveći i najuspešniji distributer vozila u Evropi. Kompanija u Salzburgu je osnovana davne 1947. i danas posluje u preko 24 zemlje Evrope.

Kompanija Porsche SCG je generalni uvoznik za marku Audi za Srbiju i Crnu Goru.

Najsavremenije usluge mobilnosti pružaju se u saradnji sa ovlašćenim partnerima, prodajno-servisnim centrima, širom Srbije i Crne Gore.

Uprava:

Generalni direktori

Miloš Vujanović Josef Graf

Audi:

Direktor marke Audi

Mladen Savić

Naši postulati:

Želimo da naši klijenti budu zadovoljni Smatramo da lojalan kupac garantuje uspeh na duže staze. Ne samo da želimo da ispunimo njihova očekivanja, već želimo i da ih nadmašimo.

Negujemo poslovne odnose Trajan, korektan poslovni odnos sa partnerima ostvarujemo na svim nivoima naše saradnje. Otvorena i iskrena komunikacija stvara stabilnu osnovu za dugoročan odnos pun poverenja, kako sa domaćim, tako i sa stranim partnerima. Držimo se zakonskih propisa, a naše obaveze ispunjavamo pravovremeno i pouzdano, negujuću saradnju sa vlastima i institucijama.

Težimo ka inovacijama Stalnim inovacijama i investicijama u savremenu tehnologiju želimo ostvariti konkurentne prednosti. Naši proizvodi su često sinonim za inovaciju, tako da je potrebno ulagati stalne napore da to tako i ostane.

Motivišemo zaposlene radi njihovog pozitivnog odnosa sa klijentima Dobro obrazovani, obučeni, motivisani i informisani kadar je osnova uspeha naše kompanije. Mi im pružamo radne uslove koji im omogućuju uspešno ispunjavanje zadataka i zadovoljstvo pri radu. Poverenje i poštovanje je najbitnija odlika odnosa među zaposlenima, te se trudimo da to negujemo, polazeći od primera koji daje i samo rukovodstvo kompanije.

Pružamo podršku drugima Vrhunski kvalitet, talenat i prave vrednosti uvek treba isticati u prvi plan. Zato uvek rado podržavamo humanitarne, kulturne i sportske organizacije u radu.

Kontakt

Zrenjaninski put 9A, 11210 Beograd, Srbija

tel. +381/11/3042 400 fax. +381/11/3042 409 E-mail : [email protected] website: www.porschescg.rs

Pravne odredbe

Naše pravne informacije i uslove povezivanja možete pronaći ovde.

Compliance i integritet

Integritet i usklađenost su sastavni delovi naše korporativne kulture. Više detalja možete pronaći ovde.