Audi Impressum

Porsche SCG d.o.o.
Generalni uvoznik za Audi

Kompanija Porsche SCG počela je sa radom u januaru 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salzburgu. 

Porsche Holding Salzburg je najveći i najuspešniji distributer vozila u Evropi. Kompanija u Salzburgu je osnovana davne 1947. i danas posluje u preko 24 zemlje Evrope.

Kompanija Porsche SCG je generalni uvoznik za marku Audi za Srbiju i Crnu Goru.

Najsavremenije usluge mobilnosti pružaju se u saradnji sa ovlašćenim partnerima, prodajno-servisnim centrima, širom Srbije i Crne Gore.

 

Uprava:

Generalni direktori

Miloš Vujanović
Hubert Wallner

 

Audi:

Direktor marke Audi

Slobodan Pešić

 

 

Naši postulati:

Želimo da naši klijenti budu zadovoljni
Smatramo da lojalan kupac garantuje uspeh na duže staze. Ne samo da želimo da ispunimo njihova očekivanja, već želimo i da ih nadmašimo.

Negujemo poslovne odnose
Trajan, korektan poslovni odnos sa partnerima ostvarujemo na svim nivoima naše saradnje. Otvorena i iskrena komunikacija stvara stabilnu osnovu za dugoročan odnos pun poverenja, kako sa domaćim, tako i sa stranim partnerima. Držimo se zakonskih propisa, a naše obaveze ispunjavamo pravovremeno i pouzdano, negujuću saradnju sa vlastima i institucijama.

Težimo ka inovacijama
Stalnim inovacijama i investicijama u savremenu tehnologiju želimo ostvariti konkurentne prednosti. Naši proizvodi su često sinonim za inovaciju, tako da je potrebno ulagati stalne napore da to tako i ostane.

Motivišemo zaposlene radi njihovog pozitivnog odnosa sa klijentima
Dobro obrazovani, obučeni, motivisani i informisani kadar je osnova uspeha naše kompanije. Mi im pružamo radne uslove koji im omogućuju uspešno ispunjavanje zadataka i zadovoljstvo pri radu. Poverenje i poštovanje je najbitnija odlika odnosa među zaposlenima, te se trudimo da to negujemo, polazeći od primera koji daje i samo rukovodstvo kompanije.

Pružamo podršku drugima
Vrhunski kvalitet, talenat i prave vrednosti uvek treba isticati u prvi plan. Zato uvek rado podržavamo humanitarne, kulturne i sportske organizacije u radu.

 

Kontakt

Zrenjaninski put 9A, 11210 Beograd, Srbija

tel. +381/11/3042 400
fax. +381/11/3042 409
E-mail : info(kwfat)porschescg(kwfdot)rs
website: www.porschescg.rs

 

Pravno obaveštenje

Naše pravne napomene i uslove o postavljanju linkova možete da nađete ovde.

Zatvori
Highlight svakog putovanja
Novi Audi A8
Spreman za nove izazove.
Novi Audi Q5 Sportback
Future is an attitude
Ideje stvaraju budućnost.
Novi potpuno električni e-tron GT.
Budućnost je opredeljenje.
Neki vide daleko. Mi vidimo dalje.
Novi Audi Q5.
Više od SUV-a.
Audi Q3 Sportback.
Ekstrovertni SUV-Coupé.