Audi Logo

A8

 
 
Audi A8 Innenraum

Uzbudljiv u svakoj vožnji

Svojim karakterističnim dizajnom i inovativnim tehnologijama, Audi A8 donosi udobnost i fascinantno iskustvo vožnje.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A8 u interaktivnom 3D prikazu.

Spreman za polazak

Enterijer krase materijale i izuzetna preciznost koji vam omogućavaju da osetite šta se podrazumeva pod vrhunskim kvalitetom. Udobna individual konturna prednja sedišta2, zadnja sedišta sa udobnim naslonima za glavu2 i celokupan ambijent pozivaju vas da se u svakom trenutku provozate u automobilu vrhunske klase.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa7, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji9,10 u sekciji Theme World9,2 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus2 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant8. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Elegantna pojava

Zahvaljujući elegantnim dizajnerskim detaljima, Audi A8 u nijansi Sebring Black Crystal Effect2 označava sportsku eleganciju i visok kvalitet. Karakteristični detalji na maski hladnjaka i branicima kao i dinamični krovni luk i jedinstvena quattro arhitektura spojenu su u ovu poslovnu limuzinu.

Precizan. Dinamičan. Prepoznatljiv

Dozvolite novu inspiraciju koju donosi sledeća generacija tehnologije osvetljenja. Uz opciona digitalna Matrix LED prednja svetla2 ili standardna OLED zadnja svetla. Pored toga, dostupne su dodatne opcije koje možete odabrati. U zavisnosti od režima vožnje, potpis se podešava dok je vozilo u mestu.

Popularni predlozi za konfiguraciju

A8 PA

A8 50 TDI quattro

  • Audi selection - Pastelno srebrna
  • Audio sistem Bang & Olufsen Advanced
  • Valcona kožne presvlake - Audi exclusive

A8 Long PA

A8 60 TFSI quattro Lan

  • Paket pojedinačnih zadnjih sedišta
  • Audio sistem Bang & Olufsen Advanced
  • Digitalna Matrix LED prednja svetla

S8

S8 TFSI quattro

  • Keramičke kočnice
  • Audio sistem Bang & Olufsen Advanced
  • Paket pojedinačnih zadnjih sedišta (2+1 sedište)
 

Sportista za gledanje i uživanje

Istaknite dodatno sportski karakter vašeg Audi A8 opcionom S linijom za dinamičan izgled i upečatljiv dizajn.

Prepoznatljiviji. Uz Audi exclusive16

Pretvorite svoj Audi A8 u unikat – jedinstven poput vas – uz Audi exclusive16. Uz odabrane detalje, kožne presvlake i nijanse, ili mat završni detalj u brojnim nijansama. Baš onako kako vi želite.

Raznolik kao život

Vaša poslovna limuzina sa Audi Genuine Accessories17 postaje apsolutni univerzalac. Razlite tehničke pogodnosti i vizuelni detalji čine ga univerzalno prilagodljivim svim potrebama. Iznova i iznova.

 
 

Audi S8