Audi Logo

A6

Zatvoriti filter

Cena

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

6 Automobili

A6 limuzina

od 54.732,00 €

A6 limuzina
Potrošnja goriva kombinovano:
5,4-7,6 l/100 km
Co₂-emisija kombinovano:
141-173 g/km

S6 limuzina

od 76.943,00 €

S6 limuzina
Potrošnja goriva kombinovano:
7 l/100 km
Co₂-emisija kombinovano:
184 g/km

A6 Avant

od 63.770,00 €

A6 Avant
Potrošnja goriva kombinovano:
6,6 l/100 km
Co₂-emisija kombinovano:
172-173 g/km

RS 6 Avant

od 122.115,00 €

RS 6 Avant
Potrošnja goriva kombinovano:
12,2 l/100 km
Co₂-emisija kombinovano:
278 g/km

Audi RS 6 Avant performance

od 130.212,00 €

Audi RS 6 Avant performance
Potrošnja goriva kombinovano:
12,3 l/100 km
Co₂-emisija kombinovano:
280 g/km

A6 allroad quattro

od 64.768,00 €

A6 allroad quattro
Potrošnja goriva kombinovano:
5,9-7 l/100 km
Co₂-emisija kombinovano:
155-183 g/km

Nova biznis klasa: Audi A6 modeli

Udobnost, tehnologija i dizajn savršene funkcionalnosti. Sa Audi A6 modelima, ne morate da brinete ni o čemu, jer ovi ultramoderni poslovni modeli funkcionišu rafinirano od početka do kraja. A6 modeli su potpuno umreženi, standardno su opremljeni kvalitetnom opremom i uvek su korak ispred konkurencije.

Tehnički detaljii

Sa svojim sveobuhvatnim savremenim sistemima asistencije i komfora, Audi A6 modeli su revolucionarni.

MMI osetljiv na dodir

Sa MMI sistemom osetljivim na dodir, svojim Audijem A6 možete upravljati intuitivno poput smart telefonom. Dva ekrana osetljiva na dodir od 10,1 inča i 8,6 inča koriste haptičke i akustičke signale radi što komfornijeg rada. Zahvaljujući malim detaljima kao što je blagi nagib ekrana prema vozaču i intuitivno kretanje kroz meni, svaki unos je lagan. Alternativno, možete koristiti sistem glasovne kontrole, za pretrage najbliže benzinske stanice ili za dopisivanje sa kontaktima iz imenika.

Povezivanje

Kreirajte sopstvenu WiFi hotspot tačku, slušajte svoju omiljenu muziku preko Bluetooth-a i lagano, uz pomoć LTE-a održavajte sisteme ažurnim: Povezanost nije novost u Audiju A6, to je nešto što se podrazumeva. Ovo se takođe odnosi i na aplikaciju myAudi, koju možete koristiti za daljinsko zaključavanje i otključavanje vašeg Audi A6, ili za prethodno zagrevanje tokom hladnih dana. Sa Audi interfejsom za smart telefone, prenosite odabrane aplikacije za smart telefone direktno na ekran vašeg Audija

Sistemi asistencije

Od sistema adaptivnog tempomata (uključujući pomoć za brzinu, zastoj u saobraćaju i navođenje trake) do Audi pre sense sigurnosnih sistema i opcionog asistenta u raskrsnici: Audi sistemi asistencije ne samo da čine vaša putovanja bezbednijim, već i udobnijim. To vam omogućuju do 24 različita senzora instalirana oko vašeg Audi A6.

MH hibridna tehnologija

Serija Audi A6 modela standardno je elektrifikovana sistemima blage hibridne tehnologije (MHEV). Prilikom kočenja, do 12 kW energije se tako obnavlja, što omogućava efikasniji rad vozila. Za vas to znači uštedu do 0,7 litara goriva na 100 kilometara.

Pravi A6 za vas

Audi A6 dolazi u 8 različitih varijanti. I dok osnovna tehnologija i dizajnerski jezik Audi A6 serije ostaju dosledni, modeli se razlikuju po stilu, vožnji, dinamičnosti, prostoru i dizajnerskim detaljima. Da se lakše odlučite, sledi kratak uvod u svaki model:

Audi A6 limuzina

Spoj sporta i stila: Audi A6 limuzina donosi svestranu opremu za sve prilike. Zahvaljujući progresivnom upravljanju i opciono dostupnom dinamičkom upravljanju na svim točkovima, limuzina je upravljivija nego ikad i stoga je dobro pripremljena za gradski saobraćaj. Uz ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 5,5 s i 286 KS/210 kW (Audi A6 50 TDI sedan), beskrajna zabava u vožnji je zagarantovana.

A6 limuzina impresionira i svojom vanvremenskom elegancijom. Spolja, upečatljive linije i uravnotežene proporcije obezbeđuju impresivan dizajn po kojem se Audi A6 prepoznaje već osam generacija. Različiti elementi dizajna prelivaju se jedan u drugi u kokpitu. Ekran i okvir su besprekorno povezani da upotpune izgled. Ambijent se može individualizovati u unutrašnjosti sa opcionim elementima dizajna.

Audi A6 Avant

Prelepi karavani se zovu Avant. Ali Audi A6 Avant se ne zaustavlja na dizajnu luksuzne klase, već nudi i obilje prostora i udobnost. Ovo uključuje standardnu vrhunsku opremu kao i brojne detalje. U kokpitu, vozač ima dovoljno prostora za glavu, laktove i noge, dok je zapremina prtljažnika od 565 litara (1.680 litara sa oborenim sedištima) svedočanstvo njegove praktičnosti za svakodnevnu upotrebu. Posebno praktično: zadnje sedište se može preklopiti na tri dela.

Vožnje na velike udaljenosti predstavljaju posebno zadovoljstvo u Audiju A6 Avant. Ovo nije samo zbog niskog nivoa buke u kabini, već i zbog izvanredne aerodinamičnosti ovog karavana. Tu je i opcioni veliki panoramski stakleni krov, koji vožnju po prelepim seoskim putevima podiže na novi nivo. Paket Air Quality sa dva različita mirisa i jonizatorom se preporučuje kako bi se osiguralo da se udobnost ni na koji način ne smanji tokom dugih putovanja.

Audi A6 limuzina TFSI e

Audi A6 limuzina TFSI e je plug-in hibridna verzija klasične A6 limuzine. Takođe impresionira svojom dinamikom i dizajnom luksuzne klase, ali je posebno efikasan zbog kombinacije TFSI motora (benzinskog) sa elektromotorom. Potrošnja goriva (kombinovana) je samo 1,0-1,4 l/100 km, a emisija CO2 (kombinovana) 23-34 g/km. Ovo ne samo da vam štedi troškove goriva, već kao poslovni korisnik možete tražiti i poreske olakšice. Električni domet (kombinovani) od 62 do 73 km je idealan za podršku u gradskom saobraćaju, gde se čitave rute mogu preći isključivo na električni pogon*.

*Podaci o performansama odnose se na A6 Avant 50 TFSI e quattro S tronic. U zavisnosti od izabranog motora, rezultati se mogu neznatno razlikovati.

Audi A6 Avant TFSI e

Elektrifikovana varijanta Audija A6 Avant demonstrira šta plug-in hibridi mogu da urade za karavan luksuzne klase: da vožnja postane efikasna sa potrošnjom goriva (kombinovana) od 1,0-1,4 l/100 km. Čist električni domet (kombinovani) od 62-68 km. Emisija CO2 (kombinovana) od samo 27-34 g/km. I naravno, Audi A6 Avant TFSI e ne pravi nikakve kompromise: prostor za vozača i putnike ostaje velikodušan, kao i obično, a udobnost visoka. Sportski karakter karavana je još izraženiji zahvaljujući elektromotoru i ubrzanju od 0 do 100 km/h za 5,6 s. Zato svako putovanje postaje novo iskustvo.*

*Podaci o performansama odnose se na A6 Avant 50 TFSI e quattro S tronic. U zavisnosti od izabranog motora, rezultati se mogu neznatno razlikovati.

Audi A6 allroad quattro

Spreman za svaku avanturu: A6 allroad quattro predstavlja spoj udobnosti i prostranosti jednog Avanta sa stalnim pogonom na sve točkove, izdašnim klirensom i terenskim karakteristikama. Spolja, Audi A6 allroad quattro jasno je prepoznatljiv kao allroad sa svojim bočnim otvorima za vazduh, standardnim krovnim šinama i vertikalnim podupiračima, ali srž modela leži u iskustvu vožnje. Quattro tehnologija raspoređuje pogonski moment na prednju i zadnju osovinu u zavisnosti od situacije, dok standardno vazdušno vešanje sa prilagodljivim amortizerima automatski reguliše nivo vozila. Ovo čini Audi A6 allroad quattro vozilom za svaki drum - pa čak i van njega.

Audi S6 Limuzina

Moćniji, dinamičniji, impresivniji: Audi S6 limuzina kombinuje luksuz sa sportskim stilom, što je i tipično za S modele. Ne radi se samo o čistoj brzini, već i o jedinstvenoj dinamici i užitku u vožnji vrhunskih performansi. Zahvaljujući 253 kW (344 KS), S6 limuzina može da postigne brzinu do 250 km/h (limitirano) i dostiže 100 km/h za samo 5 sekundi. Ugrađeni zvučni aktuator takođe daje V6 dizelu bogat spoljašnji zvuk V8 benzinskog motora. Ali bez iskustva u vožnji i dinamičnog upravljanja koji omogućavaju uzbudljivo skretanje i rafinirana duža putovanja, S6 limuzina ne bi mogla da nosi oznaku S.

Audi S6 Avant

Kao nikada do sad Avant je tako sportski i udoban u isto vreme: kao pravi S model, S6 Avant ima sve pogodnosti svojih kolega sa oznakom A, ali sa moćnih 253 kW (344 KS) i maksimalnom brzinom od 250 km/h (limitiranih) i ubrzanjem od 0-100 km/h za 5,1 s. Kao i kod Audi S6 limuzine, možete se radovati uzbudljivom zvuku motora koji podseća na V8 benzinski motor sa vrhunskim performansama.

Sportski duh modela Audi S6 Avant može se videti i spolja: upečatljive ivice krova, prednji spojler, točkovi od 20 inča i kočiona klešta koja su opciono obojena u crveno ostavljaju utisak na sve a ne samo na poznavaoce. Tipičan S dizajn nastavlja se i u kabini: tu su standardna sportska sedišta od alkantrare/kože, koja vas pozivaju na sledeće putovanje.

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant već više od dve decenije dokazuje da su vrhunske performanse i karavan odličan spoj. Tipično za seriju RS („Rally Sport“), aktuelna generacija karavana visokih performansi takođe je potpuno posvećena užitku u vožnji. Motor, šasija i menjač su fino podešeni do najsitnijih detalja. Činjenica da sportski Avant ne pravi kompromise posebno je uočljiva pri najvećim brzinama: čak i preko 200 km/h, RS model je stabilan i ostaje okretan kao i uvek.

Trenutna generacija uz svoje ime nosi i dodatak - performance. Ovako možete prepoznati najmoćnije Audi modele: Sa 630 KS umesto 600 KS i 850 Nm momenta umesto 800 Nm, performance RS 6 Avant sprintuje od nule do 100 km/h za samo 3,6 sekundi.

Avant performance RS 6 donosi svetu novu sportsku izjavu. Sa mnogo karakterističnijim linijama od ostalih A6 modela i jasnim dizajnerskim najavama, Avant performance RS 6 skreću pažnju na sebe. Telo je šire za 8 centimetara, proteže se preko definisanih prednjih i zadnjih spojlera i završava se sa krajevima izduvnih cevi koje su za 33 % g veće od onih kod njegovog prethodnika. Ukratko: u njega možete gledati beskonačno dugo.

A6 modeli budućnosti: e-tron koncept

Budućnost je električna: Ovo se odnosi i na A6 modele. Sa dva bliska konceptna automobila, Audi A6 e-tron konceptom i A6 Avant e-tron konceptom, pozivamo vas da pogledate u budućnost.

Oba modela bazirana su na najsavremenijoj tehnološkoj platformi Premium Platform Electric (PPE), koja je specijalno dizajnirana za vrhunske modele sa all-electric pogonom. To omogućava, i brzo punjenje (300 km za 10 min.), duge električne domete (700 km) i potpuno novu elektroniku. Istovremeno, oba modela ostaju verna svojim A6 korenima. Ili da se kaže na drugi način: maksimalna udobnost. Beskompromisna predstava. Garantovano zadovoljstvo u vožnji.