Audi Matrix LED farovi

Pretvorite noć u dan. Audi Matrix LED farovi ne samo što nude bolju svetlost, već i veću sigurnost, visoku efikasnost i privlačan dizajn. Audi Matrix LED farovi dele dugo LED svetlo na brojne male pojedinačne diode koje funkcionišu u sprezi sa predinstaliranim sočivima ili reflektorima.

Zahvaljujući Audi Matrix LED tehnologiji pojedinačne diode se uključuju i isključuju, odnosno prigušuju, u zavisnosti od situacije. Na taj način uvek osvetljavaju veoma precizno i maksimalno iskorištavaju svetlost, bez potrebe za mehanizmom za zakretanje.

Audi Matrix LED tehnologija na filmu - na primeru modela Audi TT Coupé

Opcioni Audi Matrix LED farovi u novom modelu Audi TT Roadster široko osvetljavaju kolovoz bez ometanja ostalih učesnika u saobraćaju. U zavisnosti od situacije, Audi Matrix LED farovi optimalno prilagođavaju raspoređivanje svetlosti modela Audi TT Roadster. Čim kamera u modelu Audi TT Roadster uoči vozila, Audi Matrix LED farovi isključuju dugo svetlo u nužnom međuprostoru. Sistem funkcioniše toliko precizno da vozila koja dolaze u susret i vozila ispred ostaju neosvetljena, dok je prostor između i pored i dalje u potpunosti osvetljen dugim svetlom. Čim vozila iz suprotnog smera prođu dugo svetlo se punom snagom ponovo uključuje u delovima prostora koji su bili neosvetljeni. Vozač na taj način ima jasnu, homogenu osvetljenost kolovoza.


Nova svetlosna tehnologija ističe se i u dnevnim uslovima, kao fokusirana svetlost ili kao dinamična svetlosna traka - Audi Matrix LED farovi oduševljavaju otmenim dizajnom i visokom funkcionalnošću.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće