Audi magnetic ride

Vaš Audi se prilagođava Vašem stilu vožnje - a ne obrnuto. Audi magnetic ride posredstvom elektronski regulisanog magnetnog polja u delićima sekunde prilagođava tvrdoću amortizera prema trenutnoj situaciji u vožnji.

Pri tom vozač može sam da bira, hoće li radije komforno ili sportsko osnovno podešavanje. Sistemom Audi magnetic ride se upravlja preko funkcije Audi drive select® koja je takođe sastavni deo konfiguracije. Rezultat toga je nov i upečatljiv komfor vožnje. Osnovno podešavanje je moguće individualno promeniti zahvaljujući tri režima "auto", "comfort" i "dynamic".

Različiti režimi podešavanja

U režimu "comfort" vozač uživa u osetno komfornijoj i uravnoteženijoj podešenosti oslanjanja koje omogućava opuštenu vožnju, pre svega na dužim putovanjima. Pored toga, amortizeri obezbeđuju značajnu stabilnost u vožnji i bezbednost, naročito kada su uslovi na putu loši.

U režimu "dynamic" oslanjanje direktnijim odzivom sa kolovoza vozaču nudi veću agilnost. Vozilo reaguje još agilnije i omogućava još dinamičnije ponašanje u vožnji prilikom ubrzanja, kočenja i kod brze vožnje u krivinama.

U režimu "auto" regualcioni sistem samostalno u svakom trenutku bira podešavanje amortizera prilagođeno stilu vožnje i time obezbeđuje prijatan osećaj u vožnji.

 

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće