Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Audi Q3 Sportback

2019-07-25

Audi Q3 Sportback predstavlja prvi kompaktni cross over model u gami Audi-a. Linija krova koja se lagano spušta ka D stubu i završava spojlerom daje Coupe izgled ovom modelu. Zbog ovakve dizajnerskog rešenja Q3 sportback se čini znatno dužim od sestrinskog modela Q3. Izraženi lukovi oko točkova, kao i mnoštvo osenčenih i kontrastnih površina na karoseriji naglašava da se radi o SUV - Coupe modelu.

Audi Q3 sportback nudi uživanje u vožnji po raznim podlogama, kako u gradu i na otvorenom putu, tako i na podlogama van asfaltiiranih puteva. Standardno je opremljen progresivnim servo upravljačem kao i sportskim oslanjanjem.

Uz doplatu je dostupno i oslanjanje sa nezavisnom kontrolom amortizera koje dodatno pojačava dinamičnost u vožnji, kao i komfor, u zavisnosti od izabranog režima vožnje.

Pri predstavljanju modela na tržištu, u ponudi će biti dostupni benzinski motor 2.0 TFSI 230 KS sa pogonom na sva četiri točka i automatskim menjačem, kao i diesel motor 2.0 TDI 150 KS opremljen automatskim menjačem. Paleta dodatnih benzinskih i diesel motora će biti proširena ubrzo nakon predstavljanaj modela na tržištu.

Audi Q3 sportback je dugačak 4.50 m, širok 1.84 m i visok 1.56 m. Medjuosovinsko rastojanje iznosi 2.68 m. Na zadnjoj klupi ima mesta za tri putnika. Zadnja klupa se može pomerati podučno 150 mm i deliti u tri dela. Zapremina prtljažnika se kreće od 530 l pa do 1400 l sa oborenim naslonom zadnje klupe.

Audi Q3 je standardno opremljen digitalnom instrument tablom dijagonale 10.25 inča. Uz doplatu, u ponudi je i centralni ekran na prednjoj konzoli dijagonale 10.1 inč. Virtualni kokpit - digitalna instrument tabla dijagonale 12.3 inča je dostupna uz navigacioni sistem MMI navigacija plus.

Audi Q3 sportback će biti dostupan u dve varijante - Q3 sportback i Q3 sportback S line.

Audi Q3 stiže na naše tržište na jesen 2019. godine kada će biti poznate i cene