Manifestacije u gradu

Nemojte da propustite nijedan događaj: Funkcija 'Manifestacije u gradu' sistema Audi connect nudi informacije o aktuelnim manifestacijama i popularnim lokacijama - po izboru na destinaciji, na aktuelnoj lokaciji ili slobodno izabranom mestu.

Usluga 'Manifestacije u gradu' sistema Audi connect nudi informacije o adresi lokacije, udaljenosti vazdušnom linijom od aktuelne lokacije, početku manifestacije i, u zavisnosti od raspoloživosti, o broju telefona. Dodatno se nude i obaveštenja o saobraćajnim propisima izabrane zemlje.

Moguća je pretraga sledećih događaja: koncerata, pozorišnih predstava, bioskopa, turističkih tura i aktivnosti, muzeja i galerija, sportskih manifestacija, sajmova, diskoteka i klubova kao i znamenitosti. Rezultati pretrage mogu individualno da se stave na listu - na primer sortirani prema cenama iili udaljenosti. Takođe je moguća pretraga određenih događaja na osnovu upisane reči. Integrisana funkcija čitanja po želji iščitava prikazane informacije.

myAudi – personalizovane usluge

Lozinkom zaštićen portal myAudi Vam nudi personalizovane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće