Ažuriranje mapa

Uvek na pravom putu: U modelima Audi A3, A6, A7 i TT možete u polugodišnjem ciklusu da obavite pet ažuriranja navigacionih podataka. Da biste poznavali sve ulice.

Aktuelni navigacioni podaci za sistem MMI Navigation plus (sa funkcijom MMI touch) stavljeni su na raspolagamje za preuzimanje na platformi myAudi-Plattform pod www.audi.de/myAudi i u vozilo mogu da se instaliraju putem SD memorijske kartice, pri čemu nastaju dodatni troškovi.

Napomena: U kombinaciji sa sistemom Audi connect ažuriranje u novim modelima Audi A6 i Audi A7 može da se obavi u vozilu.

myAudi – personalizovane usluge

Lozinkom zaštićen portal myAudi Vam nudi personalizovane usluge.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće