Audi Impressum

Porsche SCG d.o.o.
Generalni uvoznik za Audi

Firma Porsche SCG počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salcburgu. Još od samih početaka, cilj naše kompanije je da ostvarimo vodeću poziciju na tržištu postavljajući standarde konkurentnim kompanijama. U ovom trenutku, Porsche SCG zapošljava preko 100 ljudi. Svaki zaposleni u svom radu podstiče se da postupa u duhu te vizije i doprinosi zajedničkom uspehu kojem se teži.

Porsche SCG je generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru . U okviru svog poslovanja preduzeće ima još tri dilerska objekta: Porsche Beograd Ada, Porsche Beograd Sever i Porsche Novi Sad. Pored Porsche SCG na tržištu je prisutna i firma Porsche Leasing. Naša glavna delatnost je prodaja i servisiranje automobila marki Volkswagen, Audi, Seat i Porsche, kao i prodaja rezervnih delova.

Za svaku od marki koje zastupamo, želimo da obezbedimo najveći mogući tržišni uspeh. Naše marke nastupaju na tržištu dinamično i kreativno, a još jedan cilj nam je da u dilerskoj j i servisnoj strukturi budemo uzor drugima kako u ispunjavanju standarda tako i da imamo najbolje radnike iz automobilske branše.

 

Uprava:

Generalni direktori

Miloš Vujanović
Hubert Wallner

 

Audi:

Direktor marke Audi

Slobodan Pešić

 

 

Naši postulati:

Želimo da naši klijenti budu zadovoljni
Smatramo da lojalan kupac garantuje uspeh na duže staze. Ne samo da želimo da ispunimo njihova očekivanja, već želimo i da ih nadmašimo.

Negujemo poslovne odnose
Trajan, korektan poslovni odnos sa partnerima ostvarujemo na svim nivoima naše saradnje. Otvorena i iskrena komunikacija stvara stabilnu osnovu za dugoročan odnos pun poverenja, kako sa domaćim, tako i sa stranim partnerima. Držimo se zakonskih propisa, a naše obaveze ispunjavamo pravovremeno i pouzdano, negujuću saradnju sa vlastima i institucijama.

Težimo ka inovacijama
Stalnim inovacijama i investicijama u savremenu tehnologiju želimo ostvariti konkurentne prednosti. Naši proizvodi su često sinonim za inovaciju, tako da je potrebno ulagati stalne napore da to tako i ostane.

Motivišemo zaposlene radi njihovog pozitivnog odnosa sa klijentima
Dobro obrazovani, obučeni, motivisani i informisani kadar je osnova uspeha naše kompanije. Mi im pružamo radne uslove koji im omogućuju uspešno ispunjavanje zadataka i zadovoljstvo pri radu. Poverenje i poštovanje je najbitnija odlika odnosa među zaposlenima, te se trudimo da to negujemo, polazeći od primera koji daje i samo rukovodstvo kompanije.

Pružamo podršku drugima
Vrhunski kvalitet, talenat i prave vrednosti uvek treba isticati u prvi plan. Zato uvek rado podržavamo humanitarne, kulturne i sportske organizacije u radu.

 

Kontakt

Zrenjaninski put 11, 11210 Beograd, Srbija

tel. +381/11/3042 400
fax. +381/11/3042 409
E-mail : info(kwfat)porschescg(kwfdot)rs
website: www.porschescg.rs

 

Pravno obaveštenje

Naše pravne napomene i uslove o postavljanju linkova možete da nađete ovde.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Novi Audi Q5.
Više od SUV-a.
Novi A3 Sportback
Elektromobilnost Audi
Stvoren za gradsku džunglu.
Novi Audi Q7.
Lepota iz svakog ugla.
Audi A6 allroad quattro.
Intenzivno iskustvo vožnje.
Audi Q3 Sportback.
Ekstrovertni SUV-Coupé.
Prvi će biti prvi.
Audi e-tron