Audi Impressum

Porsche SCG d.o.o.
Generalni uvoznik za Audi

Firma Porsche SCG počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salcburgu. Još od samih početaka, cilj naše kompanije je da ostvarimo vodeću poziciju na tržištu postavljajući standarde konkurentnim kompanijama. U ovom trenutku, Porsche SCG zapošljava preko 100 ljudi. Svaki zaposleni u svom radu podstiče se da postupa u duhu te vizije i doprinosi zajedničkom uspehu kojem se teži.

Porsche SCG je generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru . U okviru svog poslovanja preduzeće ima još tri dilerska objekta: Porsche Beograd Ada, Porsche Beograd Sever i Porsche Novi Sad. Pored Porsche SCG na tržištu je prisutna i firma Porsche Leasing. Naša glavna delatnost je prodaja i servisiranje automobila marki Volkswagen, Audi, Seat i Porsche, kao i prodaja rezervnih delova.

Za svaku od marki koje zastupamo, želimo da obezbedimo najveći mogući tržišni uspeh. Naše marke nastupaju na tržištu dinamično i kreativno, a još jedan cilj nam je da u dilerskoj j i servisnoj strukturi budemo uzor drugima kako u ispunjavanju standarda tako i da imamo najbolje radnike iz automobilske branše.

 

Uprava:

Generalni direktori

Miloš Vujanović
Hubert Wallner

 

Audi:

Direktor marke Audi

Slobodan Pešić

 

 

Naši postulati:

Želimo da naši klijenti budu zadovoljni
Smatramo da lojalan kupac garantuje uspeh na duže staze. Ne samo da želimo da ispunimo njihova očekivanja, već želimo i da ih nadmašimo.

Negujemo poslovne odnose
Trajan, korektan poslovni odnos sa partnerima ostvarujemo na svim nivoima naše saradnje. Otvorena i iskrena komunikacija stvara stabilnu osnovu za dugoročan odnos pun poverenja, kako sa domaćim, tako i sa stranim partnerima. Držimo se zakonskih propisa, a naše obaveze ispunjavamo pravovremeno i pouzdano, negujuću saradnju sa vlastima i institucijama.

Težimo ka inovacijama
Stalnim inovacijama i investicijama u savremenu tehnologiju želimo ostvariti konkurentne prednosti. Naši proizvodi su često sinonim za inovaciju, tako da je potrebno ulagati stalne napore da to tako i ostane.

Motivišemo zaposlene radi njihovog pozitivnog odnosa sa klijentima
Dobro obrazovani, obučeni, motivisani i informisani kadar je osnova uspeha naše kompanije. Mi im pružamo radne uslove koji im omogućuju uspešno ispunjavanje zadataka i zadovoljstvo pri radu. Poverenje i poštovanje je najbitnija odlika odnosa među zaposlenima, te se trudimo da to negujemo, polazeći od primera koji daje i samo rukovodstvo kompanije.

Pružamo podršku drugima
Vrhunski kvalitet, talenat i prave vrednosti uvek treba isticati u prvi plan. Zato uvek rado podržavamo humanitarne, kulturne i sportske organizacije u radu.

 

Kontakt

Zrenjaninski put 11, 11210 Beograd, Srbija

tel. +381/11/3042 400
fax. +381/11/3042 409
E-mail : info(kwfat)porschescg(kwfdot)rs
website: www.porschescg.rs

 

Pravno obaveštenje

Naše pravne napomene i uslove o postavljanju linkova možete da nađete ovde.

Zatvori
Budućnost je opredeljenje.
Neki vide daleko. Mi vidimo dalje.
Novi Audi Q5.
Više od SUV-a.
Novi A3 Sportback
Lepota iz svakog ugla.
Audi Q3 Sportback.
Ekstrovertni SUV-Coupé.